Tarzan Triumphs / Tarzan's Desert Mystery (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Tarzan Triumphs (1943)
Andre verdenskrig? Det er slikt som såkalt siviliserte mennesker driver med, ikke Tarzan. Han nekter å bli innblandet – helt til nazistene gjør den tabben å slå til mot familien hans. Johnny Weissmuller er tilbake som jungelens hersker, og Johnny Sheffield spiller igjen Boy i Tarzan Triumphs. Et av høydepunktene i denne kvikke fortellingen er den humoristiske slutten, hvor Cheetah «snatrer» inn i en feltradio ... og fienden tror det er Hitlers stemme de hører.

Tarzan’s Desert Mystery (1943)
Krigshandlingene fortsetter i Tarzan’s Desert Mystery, hvor vår helt må krysse Sahara for å finne livsviktige medisinplanter til de allierte. Tarzan (Weissmuller) benytter seg dessuten av sitt medfødte dyretekke for å gjøre seg til venns med en villhest. Og Cheetah stjeler turbaner som apenes konge kan bruke til å flykte fra et fengselstårn. Gjør deg klar for høytravende moro!

Produktfakta

Produksjonsår 1943 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Action
Antall disker 1 Spilletid 2 timer 25 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Mono 1.0 (Engelsk) Bildeformater Fullscreen 4:3
Regissør Diverse Skuespillere Brenda Joyce, Johnny Sheffield, Johnny Weissmuller
Bestillingsnummer 1000075821 Leverandør Fox Paramount Home Entertainment ANS

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende