Inngår i kampanje

Taxi Driver (DVD)

99,00 9900
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Vietnamveteranen Travis Bickle er en ensom taxisjåfør i 70-tallets New York. Han får ikke sove. I sin økende paranoia kjører han rundt og rundt i byens gater, hvor han ekles av volden, ludderne og de hjemløse. "En dag kommer regnet og skyller vekk all dritten," sier han. Men det kommer ikke noe regn. Han tilbringer dagene med å se pornofilmer på kino og å føre dagbok, men klarer ikke å forholde seg til andre mennesker på normalt vis - spesielt ikke den vakre Betsy, som jobber frivillig for en presidentkandidat. Travis kan ikke engang få barneprostituerte Iris til å forlate halliken sin. Han bestemmer seg for å ta tingene i sin egen hånd, og kjøper fire pistoler. Nå skal senatoren drepes.

Mesterregissør Martin Scorseses klassiske dramathriller fra 1976 har en glimrende Robert De Niro i hovedrollen som den ustabile og stadig mer voldelige Travis Bickle, omgitt av skuespillere som Peter Boyle, Harvey Keitel, Cybill Sheperd, Albert Brooks, Leonard Harris og en purung Jodie Foster. Filmen ble nominert til fire Oscar-statuetter, blant annet for beste film, og vant den prestisjefylte gullpalmen under filmfestivalen i Cannes.

Bonusmateriale

  • Filmografier
  • Trailer
  • Dokumentar (71. min)
  • Kommentert galleri
  • Originalt screenplay
  • Storyboardsekvens
  • Reklamemateriale

Produktfakta

Produksjonsår 1976 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Thriller
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 48 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Diverse Språk, Engelsk, Norsk
Lydformater Mono 1.0 (Fransk), Mono 1.0 (Tysk), Stereo 2.0 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.85:1
Regissør Martin Scorsese Skuespillere Albert Brooks, Cybill Shepherd, Harvey Keitel, Jodie Foster, Leonard Harris, Peter Boyle, Robert De Niro
Bestillingsnummer 52GSD6234781 Leverandør Universal Sony Picture Home Entertainment Nordic AB

Anmeldelser

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i