Team Antonsen Live - One Night Only (DVD)

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for øyeblikket. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Beskrivelse
Team Antonsen - en av tidenes største humorsuksesser på NRK, brakte til slutt Atle, Bård, Harald og Kristopher til Oslo Spektrum. De 7000 billettene ble revet bort uten annonsering. Så ble det ekstrashow. Forventningene var skyhøye, men teamet innfridde alle forventninger og mer til. Showet i Oslo Spektrum ble en gigantsuksess og Bård Tufte Johansen, Harald Eia, Kristopher Schau og Atle Antonsen nådde nye høyder.

Team Antonsen Live er filmet over de to kveldene i Oslo Spektrum. Alt materialet er nyskrevet og tidligere upublisert. Selve showet varer i en time og et kvarter, og i tillegg inneholder DVD-en hele to timer med bonusmateriale med bl.a. en backstage dokumentar og diverse Jackass-stunts.

Showet er i seg selv unikt, men DVD-en er unik også i den forstand at man kan velge mellom 2 filmopptak og 3 lydopptak av showet hvor du hele tiden med et tastetrykk kan svitsje mellom det som skjer på scenen og det som skjer i kulissene bak scenen. Dette gir et spennende innblikk i forberedelsene til den gedigne seansen og man kan følge stemningen og nervene backstage hos komikere og stab mens forestillingen skrider frem.
Bonusmateriale
  • 2 timer bonusmateriale
  • Bakomfilmer
  • Backstage-opptak
Produktfakta
Produksjonsår 2004 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Komedie
Antall disker 1 Aldersgrense 11
Undertekster Ingen Lydformater Stereo 2.0 (Norsk)
Bildeformater Fullscreen 4:3 Regissør Diverse
Skuespillere Atle Antonsen, Bård Tufte Johansen, Harald Eia, Kristopher Schau Bestillingsnummer BN30932520