That '70s Show - Sesong 8 (DVD - SONE 1)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Dette er den siste sesongen med gjengen i That ’70s show og denne boksen byr på den ultimate finalen; Nyttårsaften – den siste dagen på 70’tallet.

80’tallet nærmer seg med stormskritt og klikken er ikke lengre samlet. Eric har reist til Afrika, Donna skal begynne på college, Kelso er i Chicago og Kitty og Red vil fl ytte til Florida. Allikevel kommer de alle sammen den siste dagen i dette tiåret, hvor kjærligheten mellom Jackie og Fez blomstrer – og hvor Eric og Donna kanskje finner sammen igjen.

Eric, Kelso, Hyde og Fez tar en siste runde i kjelleren, hvor de har tilbrakt mange stunder, og når akkurat opp for å telle inn det nye tiåret. Sammen sier de farvel til 70’tallet og en æra er nå slutt.

Produktfakta

Produksjonsår 2006 Format DVD
Sone Sone 1 Sjanger TV-serie
Antall disker 3 Spilletid 7 timer 37 minutter
Aldersgrense 11 Lydformater Stereo 2.0 (Engelsk)
Bildeformater Fullscreen 4:3 Regissør Diverse
Skuespillere Ashton Kutcher, Danny Masterson, Debra Jo Rupp, Kurtwood Smith, Laura Prepon, Mila Kunis, Topher Grace, Wilmer Valderrama Bestillingsnummer MLCR52983DVD
Serie That '70s Show Leverandør Import

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende