That '70s Show - Sesong 8 (DVD - SONE 1)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Dette er den siste sesongen med gjengen i That ’70s show og denne boksen byr på den ultimate finalen; Nyttårsaften – den siste dagen på 70’tallet.

80’tallet nærmer seg med stormskritt og klikken er ikke lengre samlet. Eric har reist til Afrika, Donna skal begynne på college, Kelso er i Chicago og Kitty og Red vil fl ytte til Florida. Allikevel kommer de alle sammen den siste dagen i dette tiåret, hvor kjærligheten mellom Jackie og Fez blomstrer – og hvor Eric og Donna kanskje finner sammen igjen.

Eric, Kelso, Hyde og Fez tar en siste runde i kjelleren, hvor de har tilbrakt mange stunder, og når akkurat opp for å telle inn det nye tiåret. Sammen sier de farvel til 70’tallet og en æra er nå slutt.

Produktfakta

Produksjonsår 2006 Format DVD
Sone Sone 1 Sjanger TV-serie
Antall disker 3 Spilletid 7 timer 37 minutter
Aldersgrense 11 Lydformater Stereo 2.0 (Engelsk)
Bildeformater Fullscreen 4:3 Regissør Diverse
Skuespillere Ashton Kutcher, Danny Masterson, Debra Jo Rupp, Kurtwood Smith, Laura Prepon, Mila Kunis, Topher Grace, Wilmer Valderrama Bestillingsnummer MLCR52983DVD
Serie That '70s Show

Anmeldelser