The Accidental Tourist (UK-import) (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Hvor finner du din yndlingshamburger i Paris? Hvor mange pakker med tøyvaskemiddel må du ha med deg på en tur til Atlanta? Mannen å spørre er Macon Leary, forfatter av en serie reisehåndbøker som blir svært populære blant hjemmekjære forretningsreisende som hater å reise. Men ikke spør ham om kjærlighet. Det har han ikke peiling på – ikke ennå.

I denne morsomme og søte filmen, basert på Anne Tylers bestselger, er regissøren Lawrence Kasdan tilbake med stjernene fra suksessen Body Heat. William Hurt spiller den distanserte Macon og Kathleen Turner er hans kone Sarah. Geena Davis fikk Oscar for Beste kvinnelige birolle med sin tolkning av Muriel, en hundetrener med romantiske tilbøyeligheter. Filmkritikerforeningen New York Film Critics Circle kåret The Accidental Tourist til Årets beste film, og den ble nominert til ytterligere tre Oscar-priser, blant annet for Beste film.

Bonusmateriale

  • Introduksjon ved Lawrence Kasdan
  • Geena Davis kommenterer scener
  • Minidokumentaren It's Like Life
  • Scener fra klippebordet

Produktfakta

Produksjonsår 2006 Format DVD
Sone Sone 2 - Import Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 56 minutter
Aldersgrense 7 Undertekster Engelsk
Lydformater Stereo 2.0 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic
Regissør Lawrence Kasdan Skuespillere Amy Wright, Bill Pullman, David Ogden Stiers, Geena Davis, Kathleen Turner, William Hurt
Bestillingsnummer 1000085635 Leverandør Gardners

Anmeldelser