The Adjustment Bureau (DVD)

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Kontrollerer vi vår egen skjebne, eller manipuleres vi av ukjente krefter? Matt Damon spiller hovedrollen i The Adjustment Bureau, den spennende thrilleren om en mann som får et glimt av hva skjebnen har planlagt for ham - og innser at han ønsker seg noe helt annet.

Den ambisiøse politikeren David Norris (Damon) er i ferd med å sikre seg innpass i Senatet når han møter den vakre ballettdanserinnen Elise Sellas (Emily Blunt), en kvinne som overgår alle andre han har møtt. Men idet han innser at han holder på å falle for henne, trer mystiske menn inn på banen og gjør alt de kan for å holde paret fra hverandre.

David oppdager at han er i ferd med å utfordre agenter sendt av selveste Skjebnen - de ansatte i "The Adjustment Bureau" - som er villige til å gjøre alt i sin betydelige makt for å forhindre at David og Elise holder sammen. I møte med de overveldende oddsene må han enten gi slipp på Elise og godta livets forutbestemte planer livet har for ham, eller risikere alt for å utfordre Skjebnen og vinne sitt livs kjærlighet. Den intense jakten som følger tar ham gjennom, under og over New Yorks gater …

The Adjustment Bureau er skrevet og regissert av George Nolfi (manusforfatter av Ocean's Twelve og The Bourne Ultimatum). Filmen er basert på en novelle av science fiction-legenden Philip K. Dick (Total Recall, Minority Report, Blade Runner).

Bonusmateriale

  • Deleted and Extended Scenes
  • Leaping Through New York
  • Destined To Be
  • Becoming Elise
  • Commentary with writer and director George Nolfi

Produktfakta

Produksjonsår 2011 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Science Fiction
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 41 minutter
Aldersgrense 7 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic
Regissør George Nolfi Skuespillere Anthony Mackie, Daniel Dae Kim, Emily Blunt, Matt Damon, Shane McRae, Terence Stamp
Bestillingsnummer 52GSD8283582 Leverandør Universal Sony Picture Home Entertainment Nordic AB

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også