The Adjustment Bureau (DVD)

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Kontrollerer vi vår egen skjebne, eller manipuleres vi av ukjente krefter? Matt Damon spiller hovedrollen i The Adjustment Bureau, den spennende thrilleren om en mann som får et glimt av hva skjebnen har planlagt for ham - og innser at han ønsker seg noe helt annet.

Den ambisiøse politikeren David Norris (Damon) er i ferd med å sikre seg innpass i Senatet når han møter den vakre ballettdanserinnen Elise Sellas (Emily Blunt), en kvinne som overgår alle andre han har møtt. Men idet han innser at han holder på å falle for henne, trer mystiske menn inn på banen og gjør alt de kan for å holde paret fra hverandre.

David oppdager at han er i ferd med å utfordre agenter sendt av selveste Skjebnen - de ansatte i "The Adjustment Bureau" - som er villige til å gjøre alt i sin betydelige makt for å forhindre at David og Elise holder sammen. I møte med de overveldende oddsene må han enten gi slipp på Elise og godta livets forutbestemte planer livet har for ham, eller risikere alt for å utfordre Skjebnen og vinne sitt livs kjærlighet. Den intense jakten som følger tar ham gjennom, under og over New Yorks gater …

The Adjustment Bureau er skrevet og regissert av George Nolfi (manusforfatter av Ocean's Twelve og The Bourne Ultimatum). Filmen er basert på en novelle av science fiction-legenden Philip K. Dick (Total Recall, Minority Report, Blade Runner).

Bonusmateriale

  • Deleted and Extended Scenes
  • Leaping Through New York
  • Destined To Be
  • Becoming Elise
  • Commentary with writer and director George Nolfi

Produktfakta

Produksjonsår 2011 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Science Fiction
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 41 minutter
Aldersgrense 7 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic
Regissør George Nolfi Skuespillere Anthony Mackie, Daniel Dae Kim, Emily Blunt, Matt Damon, Shane McRae, Terence Stamp
Bestillingsnummer 52GSD8283582 Leverandør Universal Sony Picture Home Entertainment Nordic AB

Anmeldelser