Inngår i kampanje

The Amazing Spider-Man (DVD)

84,00 8400 Veil. pris 99,00
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
The Amazing Spider-Man er historien om hvordan Peter Parker må foreta livsviktige valg om han skal ta i bruk sine krefter eller ikke, og om hvordan dette former hans skjebne mot å bli en helt.

Peter er i utgangspunktet en utstøtt elev på videregående som ble forlatt av foreldrene som ung, og blir oppdratt av av sin onkel Ben og tante May. Som de fleste tenåringer prøver Peter å finne ut hvem han er og hvordan han ble den personen han er i dag, og hvordan han skal oppføre seg rundt sin første ungdomsforelskelse, Gwen Stacy.

Livet blir snudd på hodet når Peter oppdager en mystisk dokumentmappe som tilhørte faren, og begynner en jakt for å forstå foreldrenes forsvinning. Dette fører ham direkte til Oscorp og laboratoriet til dr. Curt Connors, farens tidligere samarbeidspartner.

Spider-Man må snart tre frem fra skyggene når Peter havner på kollisjonskurs med Connors' alter ego, The Lizard. Og det er her Peter må ta sine hittil vanskeligste beslutninger.

Filmens hovedroller er spilt av Andrew Garfield, Emma Stone og Rhys Ifans. Regissør Marc Webb er mest kjent for den sjarmerende (500) Days Of Summer fra 2009.

Produktfakta
Produksjonsår 2012 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Action
Antall disker 1 Spilletid 2 timer 11 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 2.40:1 Anamorphic
Bestillingsnummer SGSD71519 Serie Marvel
Video
Bonusmateriale
  • Slettede Scener
  • Kommentarspor
  • Stunts
  • Oscorp-Arkivene