The American (UK-import) (DVD)

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 10-20 dager
Oscar-vinner George Clooney er stjernen i denne nervepirrende thrilleren med handling og innspilling lagt til Italia og Sverige.

Sammenliknet med de fleste andre attentatmenn og snikmordere, er Jack (Clooney) en mester i faget. Når en jobb i Sverige får et tøffere resultat enn antatt, gir amerikaneren på fremmed jord klar beskjed til sin kontakt: Dette oppdraget vil bli hans siste.

Jack setter kursen mot den italienske landsbyga, hvor han planlegger å holde en lav profil og for en gangs skyld nyte en roligere tilværelse. Men en ny oppdragsgiver, en belgisk kvinne ved navn Mathilde, dukker snart opp med en tilsynelatende enkel bestilling - hun vil ha Jack til å lage et helt spesielt skytevåpen. Samtidig utvikler Jack et vennskap med den lokale presten, Fader Benedetto, mens han også har en romanse på gang med landsbyskjønnheten Clara. Han er på vei ut av skyggene og i ferd med å endre innstilling til jobben, men fiendene er fortsatt de samme - og de er på sporet av ham.

Nederlandske Anton Corbijn følger her opp Joy Division-filmen Control fra 2007, og viser seg nok en gang som en meget spennende regissør. The American er en lavmælt thriller med et tempo som står i sterk kontrast til hovedpersonens stillingsbeskrivelse, samtidig som filmen har en konstant nerve i seg. En lekker og faktisk ganske så uamerikansk film - tittelen til tross.

Bonusmateriale

  • Deleted Scenes
  • Journey to Redemption: The Making Of The American

Produktfakta

Produksjonsår 2010 Utgitt 2011
Format DVD Sone Sone 2 - Import
Sjanger Thriller Antall disker 1
Spilletid 1 timer 45 minutter Aldersgrense 15
Undertekster Engelsk Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk)
Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic Regissør Anton Corbijn
Skuespillere Bruce Altman, George Clooney, Thekla Reuten, Violante Placido Bestillingsnummer 8280776
Leverandør Gardners

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i