The Backwoods (UK-import) (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
To ektepar fra London er på hyttetur i de enslige baskiske skogene. Men idyllen sprekker raskt når de støter på en misdannet og grovt forsømt pike. De vil gjerne hjelpe henne, men blant de lokale innavlede innbyggerne finnes individer som ikke vil den lille piken vel. Og de har veldig lite til overs for innblandingen utenfra. En vill jakt begynner, og med skogen som eneste beskyttelse stilles de besøkende opp mot et folk som verden har glemt, men som er beredt til å ty til ekstreme metoder for å bli hørt …

Backwoods er en thriller av aller ypperste merke, der Gary Oldman (Dracula, Léon), Paddy Considine (Cinderella Man) og Virginie Ledoyen (The Beach) briljerer i hovedrollene! Som mesterverket Picnic Med Døden, oser Backwoods av spenning og psykologiske undertoner – en fullendet thriller som holder deg i et jerngrep til siste scene!

Bonusmateriale

  • Making of
  • Interviews

Produktfakta

Produksjonsår 2006 Format DVD
Sone Sone 2 - Import Sjanger Thriller
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 36 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Engelsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk), Dolby Digital 5.1 (Fransk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Regissør Koldo Serra Skuespillere Aitana Sanchez-Gijon, Gary Oldman, Paddy Considine, Virginie Ledoyen
Bestillingsnummer MP756D Leverandør Gardners

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i