The Bad Guy (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Sunwha er en vakker student som kan gjøre hvem som helst besatt. En dag blir hun overfallt og kysset voldsomt på åpen gate. Hun kjenner ikke overgriperen, men han er den fryktede gjenglederen Hangi. I sinne gir hun igjen med slag og spytt. Fornedrelsen er total og Hangi bestemmer seg for å hevne seg. Ved å anklage Sunwha for tyveri skal han kunne tvinge henne til prostitusjon. Hangi blir raskt fascinert av Sunwha. Trollbundet iakttar han alt hun gjør gjennom et enveisspeil, hvordan hun mister jomfrudommen til sin første kunde og den smertefulle forvandlingen til et rutinert ludder. Jo mer hun lider, desto mer øker hans besettelse. Og selv om hun ikke vil det, vokser også hennes avhengighet av ham. Snart fi nnes det bare en utvei…
Kim Ki-Duk har skapt store overskrifter med sin kontroversielle, brutale og drømmeaktige fi lmkunst på festivaler verden over.

Bonusmateriale

  • Making of

Produktfakta

Produksjonsår 2002 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 42 minutter
Aldersgrense 18 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Koreansk) Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic
Regissør Kim Ki-Duk Skuespillere Choi Duek-Mun, Jo Jae-Hyeon, Kim Yun-Yae, Seo Won
Bestillingsnummer DVD-506 Leverandør Star Media Entertainment

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende