The Bastard (DVD)

99,50 9950
Sendes vanligvis innen 30 dager
Bastarden er første del av sagaen om familien Kent, skrevet av den prisbelønte forfatteren John William Jakes. Det er solgt millioner av eksemplarer av bokserien om familien Kent over hele verden. Jakes er mest kjent for trilogien Nord og Sør.

Den uekte sønnen til hertugen av Kentland, Phillipe Charboneau (Andrew Stevens) er blitt nektet sin rettmessige arv av farens familie. Så han flykter til London, der han lærer seg trykkerifaget – men reisen begynner for alvor når han blir påvirket av Benjamin Franklin og drar til Amerika. Etter å ha tatt navnet Philip Kent, blir han ansatt i et trykkeri og oppdager de radikale skriftene til Sam Adams. Der møter han også Anne Ware (Kim Cattrall), den vakre datteren til advokaten Abraham Ware. Philip har fått ny identitet og en ny lidenskap. Snart kommer han til å bli en soldat som kjemper sammen med kolonistene under de dramatiske begivenhetene som senere skulle bli kjent som uavhengighetskrigen ...

John Jakes blander på mesterlig vis historie og fiksjon i denne gripende, romantiske og handlingsmettede historien om Philip Kent.

Produktfakta

Produksjonsår 1978 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger TV-serie
Antall disker 3 Spilletid 4 timer
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Stereo 2.0 (Engelsk) Bildeformater Fullscreen 4:3
Regissør Lee H. Katzin Skuespillere Andrew Stevens
Bestillingsnummer 98182IN Leverandør Soul Media Distribution A/S

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende