Inngår i

The Beatles: Sgt. Pepper 50 År (DVD)

99,00 9900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Lagervare Kun 1 på nettlager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse

Bli med helt inn i maskinrommet og opplev tilblivelsen av et av musikkhistoriens mest berømte album. Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band er historiens viktigste rockealbum i følge Rollings Stone Magazine; albumet beholdt førsteplassen på Storbritannias hitlister i 23 uker og ble et av tidenes mestselgende album.

Sgt. Pepper 50 År, regissert av Alan G. Parker, gir et innblikk i livet i kulissene, med intervjuer og en perlerekke av ekstremt sjeldne opptak med John, Paul, George og Ringo. Filmen tar for seg de tolv månedene fra august 1966 til august 1967, som ble skjellsettende for The Beatles' karriere. Et år, hvor de ikke lenger var verdens ledende turné-rockeband, men i stedet utviklet seg til noen av verdens mest nyskapende kunstnere. En periode med ekstrem kreativitet og en regelrett gjenfødelse, hvor de omfavnet både Swinging London, avant garde, LSD og The Summer of Love. Resultatet ble skapelsen av deres nye alter ego, Sgt. Pepper.

Alan G. Parker skjærer inn til beinet ved å intervjue tidligere ansatte, musikere, familiemedlemmer og journalister, som alle var tilstede under skapelsesperioden. Deres historier understøttes av et omfangsrikt arkivmateriale – hvorav mye ikke har blitt vist siden det opprinnelig ble kringkastet. Resultatet er en grundig eksaminering av hvorfor bandet sluttet å turnere, innholdet i sangtekstene, og hvordan albumet oppsto og ble innspilt i legendariske Abbey Road Studio.

Video
Produktfakta
Produksjonsår 2017 Utgitt 2017
Format DVD Sone Sone 2
Sjanger Dokumentar Antall disker 1
Spilletid 1 timer 54 minutter Aldersgrense Ingen
Undertekster Norsk Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk)
Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic Regissør Alan G. Parker
Skuespillere Dokumentar, The Beatles Bestillingsnummer AWE0752NDVD

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i