The Beautiful Beast - Collector's Edition (DVD)

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager
Hyllet av publikum, fryktet av myndighetene; ”Subconscious Cruelty” befestet Karim Hussain – Canadas enfant terrible – som en av vår tids mest kompromissløse og nyskapende filmskapere. Siden sin kontroversielle debut har han fått beslaglagt sin kunst, blitt beskyldt for obskønitet og massakrert av sensuren over hele verden! I The Beautiful Beast skaper han på intelligent vis en blanding av et familiedrama og en psykologisk thriller, hvor marerittet konstant lurer under overflaten.

The Beautiful Beast er basert på en roman av den kontroversielle canadiske forfatterinnen Marie-Claire Blais. Filmen er et iskaldt, sjokkerende og skremmende studie av en familie som faller mer og mer fra hverandre som en følge av innestengt ondskap. Enken Louise har et altfor tett forhold til sin kjekke, men tilbakestående sønn. Hennes datter er splittet mellom kjærligheten til sin bror, sjalusien og sine psykotiske problemer. Da moren en dag dukker opp med en ny mann, utløser sjalusien og hverdagens psykotiske terror den endelige, men uunngåelige katastrofen...

Marie-Clare Blais var kun 17 år (!) gammel da hun begynte sin debutroman – en roman som skapte stor debatt på grunn av den skarpe og brutale beskrivelsen av bisarre og perverse familierelasjoner. Nå, atskillige år senere, har hun blitt prisbelønnet flere ganger for sine litterære verk. Hun fremstår som et ikon innen canadisk litteratur.

Bonusmateriale

  • Audiokommentarer med regissør Karim Hussain
  • Making of Beautiful Beast,
  • The puppet show

Produktfakta

Produksjonsår 2006 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Thriller
Antall disker 2 Spilletid 1 timer 50 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Fransk) Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic
Regissør Karim Hussain Skuespillere Carole Laure, Caroline Dhavernas, Marc-Andre Grondin
Bestillingsnummer AWE0111NDVD Leverandør Another World Entertainment

Anmeldelser