The Big One (UK-import) (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Michael Moore er satiriker og provokatør. Hans undergravende, sarkastiske og subjektive dokumentarfilmer har en klar politisk dagsorden. Han tar på seg oppgaven som den lille manns forsvarer. I forbindelse med lanseringsturneen for bestselgeren "Downsize This", tar han med seg kameramenn for å filme sine sammenstøt med amerikanske maktmennesker. Moore begynner i det små, ved å besøke en lokal tilvirker av bildeler. Han undersøker nedleggelsen av avdelingen i Milwaukee, og flyttingen av fabrikken til Mexico. Med sin glimrende geriljataktikk gjør han flere uventede besøk til mennesker i maktposisjoner, bl. a. hos Nike. Og han krever svar fra alle, helt opp til ledelsen i internasjonale selskaper.

Michael Moore slo gjennom med den prisbelønnede dokumentaren Roger and Me. Han har siden vunnet en Oscar for dokumentaren Bowling for Columbine og han fikk gullpalmen i Cannes for den meget kontroversielle publikumssuksessen Fahrenheit 9/11, som Bush-administrasjonen forsøkte å stoppe før valgkampen i 2004.

Produktfakta

Produksjonsår 1997 Format DVD
Sone Sone 2 - Import Sjanger Dokumentar
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 31 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Ingen
Lydformater Dolby Surround (Engelsk) Regissør Michael Moore
Skuespillere Michael Moore Bestillingsnummer P9111DVD
Leverandør Gardners

Anmeldelser