Inngår i

The Big Wedding (UK-import) (DVD)

99,00 9900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 8-16 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
The Big Wedding er en romantisk komedie der Diane Keaton, Robert De Niro, Susan Sarandon, Robin Williams, Katherine Heigl, Amanda Seyfried og Topher Grace er samlet på et brett. Her møter vi en sjarmerende, moderne familie som desperat forsøker å overleve et bryllup med potensiale til å bli en familiekatastrofe av de sjeldne.

For lengst skilte Don og Ellie Griffin (De Niro og Keaton) tvinges til å spille et tilsynelatende lykkelig ektepar, til deres voksne barns store forlystelse. Adoptivsønnens ultrakonservative biologiske mor har nemlig fløyet langveis fra for å delta i bryllupet, og hun må for all del ikke oppdage at Don og Ellie hater hverandre. Med alle bryllupsgjestene som publikum hele weekenden gjennom må det tidligere ekteparet konfronteres med sin fortid, nåtid og fremtid - og forhåpentlig unngå å ta livet av hverandre mens det står på.

Video
Produktfakta
Produksjonsår 2013 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Komedie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 26 minutter
Aldersgrense Ingen Undertekster Engelsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic
Regissør Justin Zackham Skuespillere Amanda Seyfried, Ben Barnes, Diane Keaton, Katherine Heigl, Robert De Niro, Robin Williams, Susan Sarandon, Topher Grace
Bestillingsnummer LGD95035

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i