The Big Wedding (UK-import) (BLU-RAY)

149,00 14900
Sendes vanligvis innen 10-20 dager
The Big Wedding er en romantisk komedie der Diane Keaton, Robert De Niro, Susan Sarandon, Robin Williams, Katherine Heigl, Amanda Seyfried og Topher Grace er samlet på et brett. Her møter vi en sjarmerende, moderne familie som desperat forsøker å overleve et bryllup med potensiale til å bli en familiekatastrofe av de sjeldne.

For lengst skilte Don og Ellie Griffin (De Niro og Keaton) tvinges til å spille et tilsynelatende lykkelig ektepar, til deres voksne barns store forlystelse. Adoptivsønnens ultrakonservative biologiske mor har nemlig fløyet langveis fra for å delta i bryllupet, og hun må for all del ikke oppdage at Don og Ellie hater hverandre. Med alle bryllupsgjestene som publikum hele weekenden gjennom må det tidligere ekteparet konfronteres med sin fortid, nåtid og fremtid - og forhåpentlig unngå å ta livet av hverandre mens det står på.

Video

Produktfakta

Produksjonsår 2013 Format BLU-RAY
Sone Sone B - Import Sjanger Romantisk Komedie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 29 minutter
Aldersgrense Ingen Undertekster Engelsk
Lydformater DTS HD (Engelsk) Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic
Regissør Justin Zackham Skuespillere Amanda Seyfried, Ben Barnes, Diane Keaton, Katherine Heigl, Robert De Niro, Robin Williams, Susan Sarandon, Topher Grace
Bestillingsnummer LGB95035 Leverandør Gardners

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende