Inngår i kampanje

The Biggest Focker Collection Ever (DVD)

159,50 15950 Veil. pris 199,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Slekten er Verst:
Sykepleieren Greg Focker (Ben Stiller) planlegger å fri til kjæresten Pam (Teri Polo) under et helgebesøk hos foreldrene hennes. Det er bare et problem: han må be om farens tillatelse. Og det er langt fra enkelt, for Pats far, den katteelskende, forhenværende CIA-agenten Jack Byrnes, i en hysterisk morsom tolkning av Oscar-vinner Robert De Niro, legger den ikke helt oppriktige beileren for hat fra første stund. Gregs forsøk på å få farens velsignelse får en alvorlig knekk når Murphys lov slår inn for fullt med en uendelig rekke uhell som gjør ham til en vandrende katastrofe og et utskudd i hele familiens øyne. Naturligvis bortsett fra hans fullstendig sjokkerte kjæreste, som ikke kan skjønne hvordan hun fortsatt kan elske denne klossmajoren.

Svigers er Aller Verst:
Det er klart for katastrofe på hjemmebane for sykepleier Greg Focker (Stiller) når hans snerpete svigerfar og forhenværende CIA-agent (De Niro) ønsker å møte hans heller frisinnede foreldre (Streisand og Hoffman). Familiehygge blir raskt et mareritt i denne komedien som bare må oppleves!

Little Fockers:
Greg Focker (Ben Stiller) er endelig i ferd med å bli akseptert av sin svigerfar – tidligere CIA-agent Jack Byrnes (Robert De Niro). Men den viktigste testen gjenstår: Kan Greg bevise at han har det som skal til for å bli familiens nye overhode – eller vil han miste svigerfars tillit for godt?

Produktfakta

Produksjonsår 2000 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Komedie
Antall disker 3 Spilletid 5 timer 7 minutter
Aldersgrense 7 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic
Skuespillere Barbra Streisand, Ben Stiller, Blythe Danner, Dustin Hoffman, Jessica Alba, Owen Wilson, Robert De Niro, Teri Polo Bestillingsnummer NO4003946

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i