Inngår i

The Blind Side (DVD)

119,00 11900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Lagervare 2+ på nettlager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Den storvokste tenåringen Michael Oher (Quinton Aaron) kjemper seg gjennom hverdagen i Memphis, nærmest hjemløs. En hustrig kveld går han langs veien og blir oppdaget av Leigh Anne Tuohy (Sandra Bullock), som finner ut at gutten er klassekamerat med datteren hennes. Leigh Anne insisterer på at Michael, kledd i shorts og t-skjorte midt på vinteren, må komme inn fra kulden. Uten å nøle foreslår hun at gutten kan overnatte hjemme hos familien hennes. Det som begynner som en vennlig gest blir til noe langt mer, etter hvert som Michael blir en del av Tuohy-familien - til tross for en bakgrunn svært ulik deres.

I sitt nye miljø må tenåringen takle situasjoner han aldri før har opplevd. Familien hjelper Michael med å få talentene hans opp i dagen, både på skolebenken og fotballbanen, og hans personlighet og historie får stor innvirkning på familien.

John Lee Hancock har gjort seg bemerket like mye som manusforfatter som regissør. To ganger har han skrevet manuskript for legenden Clint Eastwood, først til kidnappingshistorien A Perfect World, deretter til krimdramaet Midnight In The Garden Of Good And Evil. Med The Blind Side, basert på en sann historie, har han både skrevet manus og regissert. Bullock mottok en Oscar for sin tolkning av den handlekraftige og ressurssterke Leigh Anne, og filmen ble nominert til beste film.
Bonusmateriale
  • Ekstra scener
Produktfakta
Produksjonsår 2009 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 2 timer 3 minutter
Aldersgrense 7 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 2.40:1 Anamorphic
Regissør John Lee Hancock Skuespillere Kathy Bates, Quinton Aaron, Ray McKinnon, Sandra Bullock, Tim McGraw
Bestillingsnummer 1000162584 Serie Oscar-vinnere

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i