The Book Of Eli (DVD)

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Nær fremtid. Amerika er et enormt, øde område. Tidligere majestetiske byer er nå vaklende dødsfeller, og livet på veiene har blitt marerittaktig og lovløst. Kun bevæpnet med en hagle, et samuraisverd og sunn fornuft har Eli (Denzel Washington) reist rundt i denne verdenen i årevis og forsvart seg mot voldelige gjenger som slåss om begrensede ressurser.

Eli ankommer en falleferdig utpost i det som en gang var California, og havner i problemer med den egoistiske tyrannen Carnegie (Gary Oldman) - mannen som regjerer byen og dens innbyggere med jernhånd. Eli knytter vennskapsbånd med Carnegies stedatter, Solara (Mila Kunis), og blir kjent med stefarens brutale planer om å ta kontroll over hele regionen. Eli klarer å flykte fra byen og Carnegies grep, men Solara følger etter ham. Med Carnegie i hælene må Eli kjempe seg gjennom det livsfarlige landskapet, til de sammenraste ruinene av San Francisco og det endelige oppgjøret.

Bonusmateriale

  • Eli's Journey - Dokumentar
  • Slettede Scener
  • Minidokumentar om filmens soundtrack

Produktfakta

Produksjonsår 2010 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Action
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 53 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 2.40:1 Anamorphic
Regissør Allen Hughes / Albert Hughes Skuespillere Denzel Washington, Gary Oldman, Jennifer Beals, Malcolm McDowell, Michael Gambon, Mila Kunis, Ray Stevenson, Tom Waits
Bestillingsnummer 52GSD6234961 Leverandør Universal Sony Picture Home Entertainment Nordic AB

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende