The Canterbury Tales (DVD)

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Canterbury Tales bygger på Geoffrey Chaucers berømte skildringer fra 1300-tallets England. Her møter vi alle slags folk i ulike historier der ledemotivet er kjærlighet og erotikk. Fortellingen morer og fornøyer, men beskriver også livets mørkere sider.

Pier Paolo Pasolinis (1922-1975) filmatisering utgjør den andre delen i En livets trilogi, som ble innledet med Decamerone (1971) og avsluttes med Tusen og Én Natt (1974). Akkurat som i Decamerone spiller Pasolini selv en av rollene i filmen. Han portretterer selveste Chaucer, som sitter og skriver ned sine fantastiske historier med en fjærpenn. Geoffrey Chaucer (ca 1343-1400) er blitt kalt den engelske litteraturens far. På 1380-tallet begynte han å skrive på boken som kom til å bli en klassiker innen verdenslitteraturen, The Canterbury Tales. Ved hans død var verket ennå inte fullbyrdet, men det har likevel blitt et av verdens mest kjente litterære verk.

Produktfakta

Produksjonsår 1972 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Dramakomedie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 47 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Norsk
Lydformater Mono 1.0 (Italiensk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Pier Paolo Pasolini Skuespillere Alan Webb, Hugh Griffith, Josephine Chaplin, Laura Betti, Pier Paolo Pasolini, Tom Baker
Bestillingsnummer Q-710 Leverandør Star Media Entertainment

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i