The Children Of The Corn Collection (UK-import) (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Children of the Corn
Solen skinner dag etter dag over Nebraskas maisåkre. Avlingene svis av og ødelegges. Bøndene ber om regn, men forgjeves. En dag ankommer en ondskapsfull guttepredikant til den lille byen Gatlin med et budskap til barna: "Bare menneskeblod kan gjøre marken fruktbar igjen og redde avlingen."

Children of the Corn 2
Livet har begynt å vende tilbake til det normale etter de uhyggelige massemordene i den lille byen Gatlin. I nabobyen Hemingford tar innbyggerne hånd om de ”uskyldige” overlevende barna. Alt er stille og rolig, og barna lever i harmoni med de voksne. Så ankommer journalisten John Garrett byen med sin sønn Danny for å skrive om de fryktelige hendelsene. Men en natt begynner marerittet på nytt.

Children of the Corn 3
Den tredje filmen om ondskapen i Gatling, Nebraska er her. Men nå vokser skrekken seg ut av maisåkeren – og slår rot i storbyen. Midt i Chicago! Lykkelig uvitende adopterer paret Porter to foreldreløse barn fra Gatling; Eli og Joshua. Men det er tre ting de ikke vet: At Eli myrdet sin egen far. At han er læregutten til demonen fra Gatling. Og at han nå har plantet et maisfelt ved Porters hus der ondskapen kan vokse.

Produktfakta

Produksjonsår 1984 Format DVD
Sone Sone 2 - Import Sjanger Skrekkfilm
Antall disker 3 Spilletid 4 timer 35 minutter
Aldersgrense 18 Undertekster Ingen
Lydformater Mono 1.0 (Engelsk) Regissør Diverse Regissører
Skuespillere John Franklin, Linda Hamilton, Peter Horton, R.G. Armstrong Bestillingsnummer BVAR0727
Leverandør Gardners

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende