Inngår i kampanje

The Departed (DVD)

99,00 9900
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Billy Costigan (Leonardo DiCaprio) er en fersk politimann som har vokst opp omgitt av kriminalitet. Det gjør ham til den perfekte muldvarp, og han settes til å infiltrere mafiaen, hvor Frank Costello (Jack Nicholson) er boss. Billys oppgave er å vinne Costellos tillit og dermed hjelpe etterforskerne Dignam og Queenan (Mark Wahlberg og Martin Sheen) med å ta mafiabossen. I mellomtiden vinner spesialetterforsker Colin Sullivan (Matt Damon) alles tillit på politihuset. Ingen forstår at han er Costellos muldvarp.

Se hvordan alle disse dobbeltrollene krysser hverandre i den rå, intense og kritikerroste The Departed. Martin Scorsese har regissert denne stormfulle historien om kriminalitet og konsekvenser, med skuespillerprestasjoner som vil bli husket lenge. Dette er en film du ikke tar øynene vekk fra i et eneste sekund – omtrent som når du stirrer inn i øynene på en bedrager – eller en purk – med pistol.

Produktfakta

Produksjonsår 2006 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Thriller
Antall disker 1 Spilletid 2 timer 30 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Engelsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 2.40:1 Anamorphic
Regissør Martin Scorsese Skuespillere Alec Baldwin, Jack Nicholson, Leonardo DiCaprio, Mark Wahlberg, Martin Sheen, Matt Damon, Ray Winstone, Vera Farmiga
Bestillingsnummer 1000184054 Leverandør Fox Paramount Home Entertainment ANS

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i