The Dictator (DVD)

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Sacha Baron Cohen og regissøren Larry Charles, også kjent som herrene bak Brüno og Borat, er tilbake med nok en ellevill og særdeles lite politisk korrekt komedie.

Admiralgeneral Hafez Aladeen (Baron Cohen) er en barnslig, slibrig, antivestlig og antisemittisk despot som omgir seg med kvinnelige livvakter. Han har tatt alle midler i bruk for å forhindre at demokratiet kommer til den nordafrikanske republikken Wadiya, landet han gjennom en årrekke har undertrykket så kjærlig. Så, en dag, får han muligheten til å reise til New York - hvor en ny verden åpner seg. Etter å ha blitt kidnappet av en leiemorder (John C. Reilly) som er hyret inn av hans forræderske onkel (Ben Kingsley), møter Hafez kjærligheten i form av aktivisten Zoey (Anna Faris). Men en ting gjenstår: å blir gjeninnsatt som Wadiyas rettmessige tyrann.

The Dictator er ifølge produksjonsselskapet inspirert av Saddam Husseins roman Zabibah and the King, mens Baron Cohens stormannsgale tittelfigur har åpenbare likhetstrekk med Libyas avdøde diktator, Muammar al-Gaddafi.

Bonusmateriale

  • Deleted And Extended Scenes
  • Larry King Interview

Video

Produktfakta

Produksjonsår 2012 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Komedie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 20 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Larry Charles Skuespillere Anna Faris, Ben Kingsley, John C. Reilly, Megan Fox, Sacha Baron Cohen
Bestillingsnummer NO1243756 Leverandør Fox Paramount Home Entertainment ANS

Anmeldelser

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i