The Dilemma (DVD)

59,50 5950 Veil. pris 99,00
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Ron Howard (Et Vakkert Sinn, Da Vinci-Koden, Frost/Nixon) har regissert denne forviklingskomedien med Vince Vaughn (Old School) og Kevin James (Kongen Av Queens) i hovedrollene. I andre roller treffer vi Jennifer Connelly, Winona Ryder, Queen Latifah og Channing Tatum.

Den evige ungkaren Ronny (Vaughn) og lykkelig gifte Nick (James) vært venner siden skoledagene og holdt sammen gjennom tykt og tynt. Nå er de partnere i sitt eget selskap og forsøker å lande drømmeprosjektet som for alvor kan sette firmaet på kartet - men Ronnys verdens snus på hodet idet han ser bestekompisens kone i armene på en annen mann. Han bestemmer seg for å ta saken i egne hender, men amatøretterforskningen utvikler seg ganske snart til et komisk kaos. Den utro kona er nemlig ikke alene om å ha svin på skogen. Det store spørsmålet blir hvordan - og når - han skal avsløre sannheten for sin beste venn.

Bonusmateriale

  • Deleted Scenes

Produktfakta

Produksjonsår 2010 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Komedie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 47 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic
Regissør Ron Howard Skuespillere Channing Tatum, Jennifer Connelly, Kevin James, Queen Latifah, Vince Vaughn, Winona Ryder
Bestillingsnummer 52GSD8282518 Leverandør Universal Sony Picture Home Entertainment Nordic AB

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende