The Draughtman's Contract (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
England på 1600-tallet. Den unge kunstneren Neville får i oppdrag å tegne et gods fra ulike perspektiver. Oppdragsgiveren er husets eierinne og tegningene er en gave til hennes mann. Neville tar oppgaven på største alvor, men vet ikke at miljøene er arrangerte – og det på en måte som får skjebnesvangre konsekvenser. En floke av mord, utroskap og utpressing rulles opp i denne tette dramathrilleren av Peter Greenaway. Filmen har takket være sin spesielle filmatiske utformning blitt et stilskapende verk, der det stillestående kameraet rammer inn hver scene som et maleri. Greenaway byr tilskueren på en fascinerende fortelling fylt av humor, sjarme og erotikk.

Michael Nymans karakteristiske musikk er en stor del av opplevelsen av denne moderne klassiker. Komponisten har laget musikken til de fleste av Greenaways filmer og mange andre, blant annet Jane Campions Piano. The Draughtman’s Contract var Peter Greenaways gjennombruddsfilm, og han fulgte opp med kritkersuksesser som Kokken, Tyven, Hans Kone og Hennes Elsker og Drowning by Numbers. Regissøren representerer en spesiell ironisk og eksperimentell filmstil som har fortryllet filmelskere i årtier.

Produktfakta

Produksjonsår 1982 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 48 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Norsk
Lydformater Stereo 2.0 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.66:1 Anamorphic
Regissør Peter Greenaway Skuespillere Anne-Louise Lambert, Anthony Higgins, Hugh Fraser, Janet Suzman
Bestillingsnummer Q-731 Leverandør Star Media Entertainment

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende