The Drowning Pool (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Privatdetektiv Lew Harper har havnet i skikkelig trøbbel denne gangen. En gammel flamme leier ham inn for å etterforske en tilsynelatende ordinær utpressingssak, men snart er han i så store vanskeligheter at han kanskje aldri får hentet seg inn igjen.

Paul Newman er tilbake som den rappkjeftede etterforskeren han spilte for første gang ni år tidligere i Harper. I denne spennende historien, som er basert på Ross MacDonalds roman og regissert av Stuart Rosenberg (Cool Hand Luke), har Newman også en solid gjeng av medskuespillere med seg. Joanne Woodward spiller oljearvingen fra New Orleans som vender seg til Harper for hjelp. En ung Melanie Griffith spiller hennes innsmigrende datter. Og Tony Franciosa, Coral Browne, Andy Robinson, Murray Hamilton med flere er også blant de som bidrar til The Drowning Pools innfløkte intriger.

Produktfakta

Produksjonsår 1975 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Thriller
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 45 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Mono 1.0 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Stuart Rosenberg Skuespillere Anthony Franciosa, Joanne Woodward, Melanie Griffith, Murray Hamilton, Paul Newman
Bestillingsnummer NDVDS81670 Leverandør Fox Paramount Home Entertainment ANS

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende