The Eagle (UK-import) (DVD)

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 10-20 dager
I det andre århundre møter vi to menn - herre og slave - som drister seg utenfor den kjente verden på en farlig jakt som vil utfordre alt de kjenner. Blant ingrediensene er lojalitet og forræderi, vennskap og hat, heltemot og feighet.

Vi befinner oss i år 140 e.Kr. Den unge og vellykkede romerske soldaten Marcus Aquila har en strålende militærkarriere som brått tar slutt når han blir alvorlig såret. Han har mistet alt - ikke minst muligheten til å gjenopprette familiens ære. 20 år tidligere forsvant nemlig hele det 9. regiment, anført av Markus' far, og hendelsen er fortsatt en skamplett på hele Romerriket. Markus har ikke lenger noe å tape. Han må renvaske familiens navn gjennom et siste, livsfarlig oppdrag bak fiendens linjer. Med seg har han bare sin slave - og sitt sverd.

The Eagle er en episk actionfilm regissert av Kevin MacDonald (The Last King Of Scotland, State Of Play). I hovedrollen som Marcus Aquila treffer vi Channing Tatum (Step Up, Dear John) omgitt av blant andre Jamie Bell, Donald Sutherland og Mark Strong.

Bonusmateriale

  • Feature Commentary with Director Kevin Macdonald
  • Alternate Ending
  • Deleted Scenes
  • The Eagle: The Making Of A Roman Epic

Produktfakta

Produksjonsår 2011 Format DVD
Sone Sone 2 - Import Sjanger Action
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 49 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Engelsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic
Regissør Kevin MacDonald Skuespillere Channing Tatum, Donald Sutherland, Jamie Bell, Mark Strong
Bestillingsnummer 8280773 Leverandør Gardners

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også