The Eagle (Blu-ray + DVD)

99,50 9950
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
I det andre århundre møter vi to menn - herre og slave - som drister seg utenfor den kjente verden på en farlig jakt som vil utfordre alt de kjenner. Blant ingrediensene er lojalitet og forræderi, vennskap og hat, heltemot og feighet.

Vi befinner oss i år 140 e.Kr. Den unge og vellykkede romerske soldaten Marcus Aquila har en strålende militærkarriere som brått tar slutt når han blir alvorlig såret. Han har mistet alt - ikke minst muligheten til å gjenopprette familiens ære. 20 år tidligere forsvant nemlig hele det 9. regiment, anført av Markus' far, og hendelsen er fortsatt en skamplett på hele Romerriket. Markus har ikke lenger noe å tape. Han må renvaske familiens navn gjennom et siste, livsfarlig oppdrag bak fiendens linjer. Med seg har han bare sin slave - og sitt sverd.

The Eagle er en episk actionfilm regissert av Kevin MacDonald (The Last King Of Scotland, State Of Play). I hovedrollen som Marcus Aquila treffer vi Channing Tatum (Step Up, Dear John) omgitt av blant andre Jamie Bell, Donald Sutherland og Mark Strong.

Produktfakta

Produksjonsår 2011 Format Blu-ray + DVD
Sone Sone B Sjanger Action
Antall disker 2 Spilletid 1 timer 54 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater DTS HD (Engelsk) Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic
Regissør Kevin MacDonald Skuespillere Channing Tatum, Donald Sutherland, Jamie Bell, Mark Strong
Bestillingsnummer 1962931 Leverandør Nordisk Film Distribusjon AS

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende