The Executioners (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Et parti heroin blir funnet i et kors som en mafiaboss har importert for å forære til sin kirke i San Fransisco, som en gave fra Sicilia. Mafiabossen blir rasende når han mistenkes for smugling og gir sin nevø, Ulysses (Roger Moore), i oppdrag å finne ut hvem som egentlig står bak smuglingen. I jakten på banden, får advokaten hjelp av sin beste venn Phil (Stacy Keach), en racerbil-fører med sans for eventyr.

Roger Moore er født i London i 1927. Han ble superstjerne etter å ha spilt Simon Templar i TV-serien “Helgenen” på 60-tallet. Like populær ble TV-serien “The Persuaders” – (“Gullguttene”) hvor playboy-paret Moore og Tony Curtis løste kriminalsaker med stil. Mens serien herjet som verst på norske TV-skjermer spilte Moore inn sin første film som James Bond, en rolle han la beslag på gjennom 7 filmer helt frem til 1985. Aktiviteten ved siden av Bond-filmene var også betydelig og spenner fra elleville Cannonball Run til det nydelige dramaet 1Sunday People.

Produktfakta

Produksjonsår 1976 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Action
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 51 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Mono 1.0 (Engelsk), Mono 1.0 (Italiensk) Bildeformater Fullscreen 4:3, Widescreen 1.78:1
Regissør Maurizio Lucidi Skuespillere Roger Moore, Stacy Keach
Bestillingsnummer DVD-275 Leverandør Star Media Entertainment

Anmeldelser