The Expendables (DVD)

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
The Expendables er en hardslående action/thriller om en gruppe leiesoldater som får i oppdrag for å infiltrere et søramerikansk land og styrte en hensynsløs diktator. Men når oppdraget er i gang, begynner mennene å innse at ikke alt er som det ser ut, og de befinner seg snart i et livsfarlig nett av bedrageri og forræderi. Med oppdraget avbrutt og uskyldige liv i fare, møter de en enda større utfordring; en som truer med å tilintetgjøre The Expendables.

Barney Ross (Sylvester Stallone) er en mann som ikke har noe å tape. Han er den fryktløse og følelseskalde lederen og strategen bak The Expendables, den sammensveisede gjengen av menn på kanten av stupet. Det eneste han føler seg knyttet til er pickupen, sjøflyet og dette laget av lojale moderne krigere. Han er en ekte kyniker som beskriver sin jobb som å fjerne vanskelige flekker.

Produktfakta

Produksjonsår 2010 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Action
Antall disker 1 Aldersgrense 15
Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk)
Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic Regissør Sylvester Stallone
Skuespillere Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Dolph Lundgren, Eric Roberts, Jason Statham, Jet Li, Mickey Rourke, Randy Couture, Steve Austin, Sylvester Stallone Bestillingsnummer DVD-2908
Serie The Expendables Leverandør Star Media Entertainment

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i