The Feast Of All Saints (DVD)

99,00 9900
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 6-12 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Denne episke beretningen er basert på Anne Rices bestselgerroman – og forfatterens personlige favoritt.
Handlingen utspiller seg i New Orleans før den amerikanske borgerkrigen på 1800-tallet. The Feast of All Saints er inspirert av historiske hendelser og er i så måte noe litt utenom det vanlige fra dronningen av overnaturlig fiksjon. De autentiske rollefigurene og hennes livaktige skildringer av tid og sted gjør fortellingen like udødelig og besnærende som hennes legendariske Vampire Chronicles.

Vi er i New Orleans, og borgerkrigens utbrudd nærmer seg. Gens de couleur libre, det frie, fargede folket – med europeisk og afrikansk blod i årene – feires i byens franske kvarter, Vieux Carré. Men under harmonien som forente to kontinenter og kulturer, lurer en gryende konflikt som utfordrer deres gjensidige vennskap og lojalitet, og det skjøre løftet om frihet. Seksten år gamle Marcel er den gyllenbrune, blåøyde sønnen av plantasjeeier Philippe Ferronaire og hans fargede elskerinne, Cecile. Med et vakkert utseende og en privilegert oppvekst gjør Marcel det han kan for å leve opp til farens forventninger. Han er også lykkelig uvitende om det Cecile frykter vil bli en dyster fremtid – som ung mann med blandet bakgrunn, er det nemlig bare i Europa sønnen kan være trygg på å få utdanningen og friheten han fortjener. Marcel selv ser imidlertid ingen grunn til å forlate den store plantasjen Bontemps. Hans store idol, forfatteren Christophe Mercier, har nettopp ankommet fra Paris for å åpne en eksklusiv skole i det franske kvarteret. Og i Christophes mor, Juliette, har Marcel funnet både en villig mentor og en trengende elskerinne. Som Cecile forutså, begynner imidlertid den politiske vinden i sørstatene snart å skifte.
I takt med at skillet mellom rasene blir mer definert, øker Marcels frykt for skjebnen som venter det en gang frie fargede folket. Fast bestemt på å stake ut sin egen kurs i livet, gjør Marcel opprør. Han havner mellom barken og veden, fanget mellom hvite privilegier og svart undertrykkelse, mellom herre og slave – og mellom sine egne idealer og den dystre virkeligheten som er i ferd med å omslutte ham.
Produktfakta
Produksjonsår 2001 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Drama
Antall disker 2 Spilletid 5 timer
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Norsk, Svensk
Lydformater Stereo 2.0 (Engelsk) Bildeformater Fullscreen 4:3
Regissør Peter Medak Skuespillere Eartha Kitt, Forest Whitaker, James Earl Jones, Jennifer Beals, Pam Grier, Peter Gallagher, Ruby Dee
Bestillingsnummer 80232IN

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i