The Feast Of The Goat (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Urania Cabral er en fremgangsrik Manhattan-advokat som vender tilbake til sitt hjemland, Den dominikanske republikk, etter 30 års fravær. Hun kommer for å treffe sin skrantende far, tidligere president i Senatet og General “Bukken” Trujillos høyre hånd. Hennes tante og søskenbarn spør hvorfor hun ikke har besøkt sin far på så lenge og Urania forteller sin historie sammen med en hemmelighet hun har skjult alle disse årene. Tilbakeblikk avslører hendelsene rundt attentatet på diktatoren i 1961, og slutten på en epoke under en av Latin-Amerikas mest blodige tyranner noensinne.

Isabella Rossellini (Blue Velvet, Wild at Heart) spiller rollen som Urania og Tomas Milian (Traffic, Amistad) portretterer den beryktede diktatoren Rafael Leónidas Trujillo. Den peruanske regissøren Luis Llosa har laget film i Hollywood de siste femten årene, men returnerer her til sitt hjemkontinent for å fortelle en del av Latin-Amerikas historie.

Produktfakta

Produksjonsår 2006 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 2 timer 1 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk), Dolby Digital 5.1 (Spansk), DTS (Engelsk), DTS (Spansk) Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic
Regissør Lusi Llosa Skuespillere Isabella Rossellini, Paul Freeman, Tomas Milian
Bestillingsnummer NDVDSF0310 Leverandør Universal Sony Picture Home Entertainment Nordic AB

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende