The Fighting Temptations (UK-import) (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
I hovedrollen som den glatte reklamemannen Darrin Hill møter vi Oscar-belønte Cuba Gooding, Jr. Etter å ha mistet jobben i New York, reiser Darrin tilbake til hjembyen i Georgia for å motta arven fra sin avdøde tante. Men før Darrin kan innkassere pengene, må han innfri tantens siste ønske - å starte et lokalt gospelkor og lede dem til å vinne den årlige konkurransen "Gospel Explosion".

Darrin finner snart ut at hjembyen hans er full av fargerike karakterer, men tom for talentfulle sangere. Så møter han Lilly (Beyonce Knowles), en vakker jazzsangerinne med en himmelsk stemme. Darrin ser at Lilly er svaret på hans bønner... hvis han klarer å overbevise henne om sine gode intensjoner og overtale henne til å synge.

Se Darrin prøve å lede den brokete, religiøse gjengen mot seier, mens han på veien innser at tanten etterlot ham noe mye mer verdifullt enn en arv.

Produktfakta

Produksjonsår 2003 Format DVD
Sone Sone 2 - Import Sjanger Dramakomedie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 58 minutter
Aldersgrense Ingen Undertekster Ingen
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic
Regissør Jonathan Lynn Skuespillere Beyoncé, Cuba Gooding Jr., Mike Epps
Bestillingsnummer PHE8435 Leverandør Gardners

Anmeldelser