The Fortune (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
På 1920-tallet i USA forbød loven "the Mann Act" at man tok med kvinner over delstatsgrensene i den hensikt å utøve "umoralsk aktivitet". Derfor ordner Nick (Warren Beatty), som ønsker å rømme til California med kjæresten Freddie (Stockard Channing), det slik at hun gifter seg med hans venn Oscar (Jack Nickolson) inntil Nicks skilsmisse går gjennom.

Oscar går med på opplegget, fordi han tenker som så at et giftemål med en rik arving vil være en lønnsom strategi. Men ingen hadde regnet med at kjærlighet og begjær skal forvandle denne enkle forretningsavtalen til et innviklet trekantdrama!

Oscar og Nick kommer fram til at den eneste måten de kan nyte godt av Freddies formue på uten å drepe hverandre, er å drepe henne og dele arven likt. Men er deres begjær etter Freddies formue sterkere enn følelsene de har for Freddie?

Produktfakta

Produksjonsår 2005 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Komedie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 24 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Arabisk, Dansk, Engelsk, Finsk, Gresk, Hebraisk, Hindi, Islandsk, Italiensk, Nederlandsk, Norsk, Svensk, Tyrkisk, Tysk, Ungarsk
Lydformater Mono 1.0 (Engelsk), Mono 1.0 (Fransk), Mono 1.0 (Italiensk), Mono 1.0 (Spansk), Mono 1.0 (Tysk) Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic
Regissør Mike Nichols Skuespillere Florence Stanley, Jack Nicholson, Stockard Channing, Warren Beatty
Bestillingsnummer SNSD11862 Leverandør Universal Sony Picture Home Entertainment Nordic AB

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende