The Good Wife - Sesong 1 (DVD)

129,00 12900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Med fabelaktig skuespill og særdeles velskrevet manus er kritikerroste The Good Wife en advokatserie litt utenom det vanlige - det vil si uvanlig bra. Serien har blitt nominert til en mengde priser, og hovedrolleinnehaver Julianna Margulies (kjent fra Akutten) har mottatt flere trofeer for sitt glitrende spill.

Alicia Florrick (Margulies) er den sterke konen til en høyt profilert statsadvokat som har falt i unåde. Etter ektemannens sexskandale, og påfølgende politiske nedtur, tar hun grep om familiens liv og sin egen skjebne. Samtidig som hun oppdrar sine to tenåringer, gjenopptar hun sitt tidligere yrke som forsvarsadvokat - en karriere hun ga slipp på da hun ble politikerhustru. Alicia får jobb i firmaet til sin tidligere studiekamerat, og i møtet med sterke og yngre rivaler må hun bevise at hun fortsatt har noe i rettssalen å gjøre. Det er riktignok 13 år siden hun sist var yrkesaktiv, men Alicia er fast bestemt på å skape et nytt liv for seg selv og barna - en sak av gangen.

The Good Wife har som sagt kvalitetsskuespillere i alle ledd, noen mer kjente enn andre. Foruten Margulies treffer vi navn som Chris Noth ("Mr. Big" fra Sex Og Singelliv), Christine Baranski (Mamma Mia!), Archie Panjabi (Skru'n Som Beckham), Josh Charles (Dagen Er Din), Matt Czuchry (Gilmore Girls) og Alan Cumming (X-Men 2).

Bonusmateriale

  • Deleted Scenes
  • On-Air Promos
  • The Making Of Season One
  • Aftermath
  • Audio Commentaries

Produktfakta

Produksjonsår 2010 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger TV-serie, Krim
Antall disker 6 Spilletid 15 timer 54 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Skuespillere Archie Panjabi, Chris Noth, Christine Baranski, Josh Charles, Julianna Margulies, Matt Czuchry Bestillingsnummer NO1192516
Serie The Good Wife

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i