The Great Raid (UK-import) (DVD)

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for øyeblikket. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Beskrivelse
The Great Raid er den hittil ukjente fortelling om en liten gruppe helt alminnelige, ekstraordinære modige menn og kvinner som elsket, kjempet og døde i frihetens navn. Episk og gripende som Pearl Harbour, heroisk som Redd Menig Ryan og realistisk som Band of Brothers.

3 år i den japanske krigsfangeleiren har kostet dyrt, de er nå kun 500 igjen. Håpet og det lille av mat og medisiner som de sivile smugler inn holder dem så vidt i live. Livlinen skyldes den altoppofrende kjærligheten mellom fangelederen Major Gibson og sykepleieren Margaret som arbeider for motstandsbevegelsen. Nå nærmer redningen seg, de amerikanske troppene stormer fram på Filippinene, men japanerne dreper alle fanger når de trekker seg tilbake.

I et desperat forsøk på å redde de siste fangene iverksetter 6. U.S. Ranger Battalion et overraskelsesangrep dypt inne bak fiendens linjer. Skritt for skritt sniker soldater og partisanere seg gjennom jungelen – det er stille før stormen….

Vi gjør oppmerksom på at produktet ikke har norske undertekster.

Bonusmateriale
  • Deleted Scenes
Produktfakta
Produksjonsår 2005 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Krig
Antall disker 1 Spilletid 2 timer 8 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Engelsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic
Regissør John Dahl Skuespillere Benjamin Bratt, James Carpinello, James Franco, Mark Consuelos, Max Martini, Robert Mammone
Bestillingsnummer MIRLGD94487