The Hades Factor (UK-import) (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Stephen Dorff (Blade) og Academy Award-vinnerne Mira Sorvino (1995 Beste kvinnelige birolle, Frodige Afrodite) og Anjelica Huston (1985 Beste kvinnelige birolle, Prizzis ære) spiller hovedrollene i denne verdensomspennende historien full av action og intriger basert på Robert Ludlums bestselgende bokserier (Hvem var Jason Bourne?, The Osterman Weekend).

Oberst Jonathan Smith (Dorff) er spesialist på sykdommer og tidligere hemmelig agent for Covert One, et eliteetterretningsbyrå bestående av politiske og tekniske eksperter som rapporterer direkte til Presidenten (Huston). Når et ukjent og dødelig virus begynner å spre seg, blir Smith innkalt til byrået igjen for å finne og isolere kilden før utbruddet kommer til å sette millioner av liv i fare. Med en stjernespekket rollebesetning med blant andre Blair Underwood (Rules of Engagement), er det et kappløp mot tiden for Covert One for å stanse viruset og avsløre sannheten bak en konspirasjon på de høyeste og farligste nivåer i samfunnet.

Produktfakta

Produksjonsår 2006 Format DVD
Sone Sone 2 - Import Sjanger Thriller
Antall disker 1 Spilletid 2 timer 40 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Engelsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Regissør Mick Jackson Skuespillere Anjelica Huston, Blair Underwood, Mira Sorvino, Stephen Dorff
Bestillingsnummer CDR42648 Leverandør Gardners

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende