Inngår i kampanje

The Holiday (DVD)

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Etter hver sin strie tørn med mannfolktrøbbel trenger både Amanda Woods (Cameron Diaz) og Iris Simpkins (Kate Winslet) sårt en forandring. De to kvinnene kunne ikke vært mer forskjellige - den ene bor i et koselig, engelsk hus og den andre i en flott villa i Hollywood - men etter å ha blitt kjent på nett bestemmer de seg for å bytte bolig i ferien. De reiser i hver sin retning og befinner seg med ett helt alene på et fremmed sted, men ingen av dem forblir fremmede i sine nye omgivelser særlig lenge. Adresseskiftet leder nemlig dem begge til det siste de forventet eller ønsket - en ny romanse.

Diaz og Winslet er bare to av stjernene i The Holiday, hvor vi også møter Jude Law, Jack Black, Eli Wallach, Ed Burns og Rufus Sewell. Manusforfatter og regissør Nancy Meyers (It's Complicated, Når Du Minst Venter Det) serverer her en varm og romantisk komedie om kjærlighetens uransakelige veier.

Video

Produktfakta

Produksjonsår 2006 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Romantisk Komedie
Antall disker 1 Spilletid 2 timer 8 minutter
Aldersgrense Ingen Undertekster Arabisk, Dansk, Engelsk, Finsk, Islandsk, Nederlandsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic
Regissør Nancy Meyers Skuespillere Cameron Diaz, Edward Burns, Eli Wallach, Jack Black, Jude Law, Kate Winslet, Rufus Sewell
Bestillingsnummer 52GSD8283532

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende