Inngår i kampanje
  • Filmdealen 5 for 350,-
  • Filmdealen 3 for 250,-

The Homesman (DVD)

99,00 9900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Mary Bee Cuddy (Hilary Swank) er en singel og "voksen" dame i en liten ørkenby i Nebraska på 1800-'tallet. Til tross for at hun har en betydlig sum med penger og masse land blir hun gang på gang avvist av potensielle ektemenn. Når tre unge kvinner begynner å vise tegn til psykiske problemer, samler pastor Dowd (John Lithgow) mennene i landsbyen. Ingen av dem sier seg villig til å følge disse kvinnene til Iowa, ingen bortsett fra Cuddy. I en mannsdominert verden kjemper Cuddy for tre kvinner på randen av galskap. Etter å ha lastet kvinnene i vognen setter Cuddy kurs for Iowa. På veien blir hun holdt igjen av George Briggs (Tommy Lee Jones), han har blitt knyttet opp med tau rundt halsen for å ha brukt en annen manns land som sin egen. Motvillig frigjør hun Briggs på betingelsen at han hjelper henne å eskortere kvinnene til Iowa. Briggs erfaring kommer godt med når de havner i fare med fiendtlige indianere og når en av kvinnene stikker av og blir kidnappet av en cowboy.

The Homesman er en amerikansk dramafilm regissert av Tommy Lee Jones og skrevet med Kieran Fitzgerald og Wesley Oliver, basert på novellen med samme navn av Glendon Swarthout. Filmen har stjerner som Tommy Lee Jones (Men In Black I, II, III, No Country for Old Men, Captain America: The First Avenger), Hilary Swank (Million Dollar Baby, Boys Don't Cry, Freedom Writers,) William Finchtner og Meryl Streep.

Bonusmateriale

  • The Story
  • Shooting The Film
  • The Western
  • Cannes Presentation

Produktfakta

Produksjonsår 2015 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Western
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 57 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic
Regissør Tommy Lee Jones Skuespillere David Dencik, Hilary Swank, John Lithgow, Meryl Streep, Sonja Richter, Tommy Lee Jones
Bestillingsnummer 7170-91D3

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende