The Hour - Sesong 1 (UK-import) (DVD)

134,10 13410 Veil. pris 149,00
Sendes vanligvis innen 10-20 dager
Golden Globe-nominerte The Hour tar oss med bak kulissene i en nyhetsredaksjon i London på midten av 1950-tallet, med handling som kretser rundt et konkurransedrevet og lidenskapelig trekantdrama. Vi følger vennene Bel Rowly og Freddie Lyon, to BBC-journalister som får sjansen til å forlate sine ensformige jobber som filmavisprodusenter til fordel for et nytt, ukentlig granskingsprogram ledet av nyhetsankeret Hector Madden. De tre hovedpersonene befinner seg snart i en situasjon hvor langt mer enn følelser og journalistisk integritet står på spill - for mektige krefter har interesser i programmet deres.

Med et gjennomført estetisk uttrykk, stadig nye mysterier, seksuell spenning og fokus på viktige historiske hendelser, er The Hour en intelligent og ambisiøs dramaserie fra BBC. Hovedrollene spilles av Ben Whishaw (Bright Star), Dominic West (The Wire) og Romola Garai (Om Forlatelse, Emma).

NB: Kun engelske undertekster

Video

Produktfakta

Produksjonsår 2011 Utgitt 2011
Format DVD Sone Sone 2 - Import
Sjanger TV-serie Antall disker 2
Spilletid 5 timer 44 minutter Aldersgrense 15
Undertekster Engelsk Lydformater Stereo 2.0 (Engelsk)
Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic Regissør Abi Morgan
Skuespillere Ben Whishaw, Burn Gorman, Dominic West, Lisa Greenwood, Oona Chaplin, Romola Garai Bestillingsnummer BBCDVD3469

Anmeldelser