The Hurt Locker (DVD)

49,50 4950 Veil. pris 99,00
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
The Hurt Locker tegner et intenst bilde av elitesoldater med en av de farligste jobbene som tenkes kan: å desarmere bomber midt under kampens hete. Når en ny sersjant, James, overtar ansvaret for et topptrent bombeteam midt i en blodig konflikt, overrasker han sine to underordnede, Sanborn og Eldridge, ved uvørent å sende dem ut i et dødelig spill i en urban krigssone. James oppfører seg rett og slett som om han ikke er det minste redd for å dø. Mens mennene strever med å kontrollere sin skjødesløse nye leder eksploderer byen i kaos, og James' sanne jeg viser seg snart på en måte som vil forandre hver av mennene for alltid.

Regissør Kathryn Bigelow (Point Break, Near Dark, K-19: The Widowmaker) leverer med The Hurt Locker, basert på førstehåndsobservasjoner fra journalisten og manusforfatteren Mark Boal, sin aller beste film så langt i karrieren. Dypt realistiske actionsekvenser kombineres med intimt menneskelig drama, og Bigelows sterke portrett av soldatene har mottatt nærmest unison hyllest. The Hurt Locker var nominert til ni Oscar-priser og stakk av med totalt seks statuetter, deriblant for beste film, beste originalmanus og beste regi - i sistnevnte kategori ble Bigelow attpåtil historisk som tidenes første kvinnelige vinner.

Produktfakta

Produksjonsår 2009 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Krigsfilm
Antall disker 1 Spilletid 2 timer 5 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk), DTS (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic
Regissør Kathryn Bigelow Skuespillere Anthony Mackie, Brian Geraghty, David Morse, Guy Pearce, Jeremy Renner, Ralph Fiennes
Bestillingsnummer 1752131 Leverandør Nordisk Film Distribusjon AS

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i