The Ice Harvest (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Det er på morgenkvisten julaften og isvinter i Wichita, Kansas. Charlie er advokat for den mest tvilsomme delen av byens forretningsliv, og sammen med partneren Vic har han gjennomført den perfekte plan og fralurt gangsterbossen Bill Guerrard to millioner dollar. Som prikken over i'en vil han erobre den vakre Renata som eier strippeklubben The Sweet Cage og få henne til å flykte med ham, vekk fra iskalde Kansas. Men etter som mørket faller på og julekvelden feires, involveres Charlie i flere og flere bisarre begivenheter, og snart er det flere enn det lokale politiet som lurer på hva som foregår...

Fra regissøren av En ny dag truer og Analyze This kommer nå en iskald komedie med fantastisk humor om to tyver på svært tynn is! John Cusack (High Fidelity) og Billy Bob Thornton (Monster's Ball) er den uheldige duoen, mens Oliver Platt (Kinsey) spiller den fordrukne og egoistiske bestevennen som i sin tid overtok både kone og barn fra Charlie... og Connie Nielsen spiller den forførende strippeklubbeieren!

Bonusmateriale

  • Alternate Endings
  • Outtake with Billy Bob Thornton
  • Cracking the Story
  • Beneath the Ice Harvest
  • Ice Cracking: Anatomy of a Scene
  • Trailers

Produktfakta

Produksjonsår 2005 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Actionkomedie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 40 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk), DTS (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic
Regissør Harold Ramis Skuespillere Billy Bob Thornton, Connie Nielsen, John Cusack, Oliver Platt
Bestillingsnummer 1400331 Leverandør Nordisk Film Distribusjon AS

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende