The Impossible (Blu-ray + DVD)

99,50 9950
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Sterk dramathriller regissert av spanske Juan Antonio Bayona (The Orphanage). I hovedrollene møter vi Naomi Watts og Ewan McGregor, førstnevnte Oscar-nominert for sin glimrende prestasjon i filmen.

Maria (Watts), Henry (McGregor) og deres tre sønner drar på juleferie til Thailand og ser frem til noen idylliske, rolige dager i paradis. Om morgenen 2. juledag, når familien slapper av ved bassenget etter å ha feiret jul dagen før, høres et forferdelig brøl fra jordens indre. Maria stivner av frykt når hun ser en enorm vegg av vann rase over hotellområdet og rett mot henne. Så blir alt svart ...

The Impossible er den uforglemmelige og sanne historien om en familie fanget sammen med tusener av fremmede i kaoset som fulgte en av vår tids største naturkatastrofer. Men midt i elendigheten og lidelsen møter vi også menneskelig medlidenhet og mot, og ikke minst den barmhjertigheten som hjelper Maria og familien gjennom deres livs mørkeste timer. The Impossible er både storslagen og intim, grufull og inspirerende. En fortelling om hvordan mennesker kan stå sammen når katastrofen er et faktum.

Video

Produktfakta

Produksjonsår 2012 Format Blu-ray + DVD
Sone Sone B Sjanger Thriller
Antall disker 2 Spilletid 1 timer 54 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater DTS HD (Engelsk), DTS HD (Thai) Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic
Regissør Juan Antonio Bayona Skuespillere Ewan McGregor, Geraldine Chaplin, Naomi Watts, Tom Holland
Bestillingsnummer 2151131 Leverandør Nordisk Film Distribusjon AS

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i