The Incredible Burt Wonderstone (DVD - SONE 1)

149,00 14900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Superstjernemagikerne Burt Wonderstone (Steve Carell) og Anton Marvelton (Steve Buscemi) har vært kongene av Las Vegas i årevis, med inntekter på flerfoldige millioner og illusjoner like store som Burts voksende ego. Men i det siste har duoens største illusjon vært det offentlige vennskapet - for på privaten har de virkelig begynt å hate hverandre.

Når de dessuten får kraftig konkurranse fra den stadig mer populære gatetryllekunstneren Steve Gray (Jim Carrey), hvis kultstatus øker for hvert spektakulære stunt, begynner duoens show definitivt å miste glansen. Men Burt og Anton har fortsatt muligheten til å redde seg inn både av og på scenen. Burt må bare finne tilbake til alt det som fikk ham til å elske magi i utgangspunktet.

The Incredible Burt Wonderstone har Carell, Buscemi, Olivia Wilde, Alan Arkin, James Gandolfini og Jim Carrey på rollelista. Komedien er regissert av Emmy-vinner Don Scardino (30 Rock). Tryllekunstner David Copperfield har fungert som spesialkonsulent og spiller seg selv i filmen.

Bonusmateriale

  • Gag Reel

Video

Produktfakta

Produksjonsår 2013 Format DVD
Sone Sone 1 Sjanger Komedie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 36 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Engelsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 2.40:1 Anamorphic
Regissør Don Scardino Skuespillere Alan Arkin, James Gandolfini, Jim Carrey, Olivia Wilde, Steve Buscemi, Steve Carell
Bestillingsnummer WHV1000365086DVD Leverandør Import

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende