The Inside Man - 1984 (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
The Inside Man er inspirert av hendelsene i 1981, da den russiske ubåten U137 gikk på grunn i Karlskrona. Vitenskapsmannen Paul Mandell (Hardy Krüger) har funnet opp et revolusjonerende laservåpen som kan avsløre ubåter dypt under havoverflaten. Men natten etter at prototypen demonstreres for det svenske og amerikanske militære, blir den stjålet. SÄPO-sjefen Stig Larsson (Gösta Ekman) og CIA-agenten Miller (Dennis Hopper) oppdager snart at det handler om en inside-jobb. Men hvorfor?
Marinesoldaten Thomas Kallin (Kåre Mölder) velges ut til å spionere på Mandell, forkledt som hans nye sjafør. Men Kallin er et usikkert kort. Han har nettopp blitt sparket fra kystjegerne fordi han alltid løser konflikter med vold. Mye vold! Han er en usikret bombe klar til å eksplodere, når Stockholm plutselig forvandles til skueplassen for en storpolitisk nervekrig. Gösta Ekman møter internasjonale stjerner som Dennis Hopper og Hardy Krüger (The Wild Geese) i denne påkostede thrilleren innspilt i Sverige. Kåre Mölder (Ha ett underbart liv) og Lena Endre innehar også store roller og i mindre roller ser vi blant annet Lill Lindfors og Sven Melander. Ansvarlig for fotografering og musikk er Jörgen Persson og Stefan Nilsson. Gösta Ekman møter internasjonale stjerner som Dennis Hopper og Hardy Krüger (The Wild Geese) i denne påkostede thrilleren innspilt i Sverige. Kåre Mölder (Ha ett underbart liv) og Lena Endre innehar også store roller og i mindre roller ser vi blant annet Lill Lindfors og Sven Melander. Ansvarlig for fotografering og musikk er Jörgen Persson og Stefan Nilsson.

Produktfakta

Produksjonsår 1984 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Action
Antall disker 1 Spilletid 0 timer 19 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Stereo 2.0 (Engelsk) Bildeformater Fullscreen 4:3
Regissør Tom Clegg Skuespillere Dennis Hopper, Gøsta Ekman
Bestillingsnummer DVD-274 Leverandør Star Media Entertainment

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende