The Island (UK-import) (DVD)

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for øyeblikket. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Beskrivelse
Lincoln Six-Echo løper for livet – et liv han vet fint lite om, bortsett fra to ting. Én: De som bestemmer ved det strengt kontrollerte senteret som beskyttet ham, sa at han en dag kom til å bo i det paradiset som er jordens siste beboelige sted. To: Alt sammen var løgn. Ewan McGregor spiller Lincoln Six-Echo og Scarlett Johansson er Jordan Two-Delta. Med dødelige forfølgere i hælene flykter de for livet, ut i en verden utenfor senteret som er fullstendig ukjent for dem. Michael Bay har regien og leverer høyteknologisk spenning mens han avdekker mysteriet som omgir de flyktende, lag for lag. Filmen er spekket med blendende actionscener og nervepirrende tempo. Historien er lagt til 2019, og alle i senteret fantaserer om den samme beskjeden: «Du har blitt utvalgt. Øya venter på deg.»

Vi gjør oppmerksom på at produktet ikke har norske undertekster.

Produktfakta
Produksjonsår 2005 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Action, Science Fiction
Antall disker 1 Spilletid 2 timer 10 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Engelsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 2.40:1 Anamorphic
Regissør Michael Bay Skuespillere Djimon Hounsou, Ethan Phillips, Ewan McGregor, Michael Clarke Duncan, Scarlett Johansson, Sean Bean, Steve Buscemi
Bestillingsnummer 1000086149

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende