The Isle - Fryktens Øy (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Hee-Jin er en vakker og stum einstøing som bor ved en innsjø i den koreanske villmarken. Der livnærer hun seg på de fritidsfiskerne som besøker idyllen for å kople av. På dagene selger hun mat og agn - på nettene sin kropp. Uten apetitt på livet drar hun seg unna all slags menneskelig varme. Helt til den dagen Huyn-Shik kommer till sjøen. Han er en mann på flukt - med en så uhyggelig sak på samvittigheten at han nå tenker på å ta sitt liv. Men Hee-Jin setter en stopper for hans planer, og det knytes et bånd så sterkt at ingenting kan skille dem. Ikke engang mord…
Kim Ki-Duk er en av de mest intressante regissørene fra Asia, som slo gjennom med denne skremmende og uforglemmelige sexthriller. Filmen har gjort stor suksess på festivaler verden over, der den har sjokkert kinopublikum med sitt kontroversielle og sterke bildespråk.

Produktfakta

Produksjonsår 2000 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Thriller
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 30 minutter
Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk Lydformater Dolby Digital 5.1 (Koreansk), Dolby Surround (Flamsk)
Bildeformater Widescreen 1.85:1 Regissør Kim Ki-Duk
Skuespillere Kim Yu-Seok, Seoh Jung Bestillingsnummer DVD-504
Leverandør Star Media Entertainment

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende