Inngår i

The Jane Austen Collection (DVD)

189,50 18950 Veil. pris 249,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Lagervare Kun 1 på nettlager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse

Jane Austen har skrevet noen av tidenes mest leste romaner, med ingredienser som fenger en hel verden av fans: unge kvinner, sosietetens intriger, kjærlighet, svik og begjær. 

 

Northanger Abbey (2006)
Catherine Moreland ankommer Bath med sprudlende livsglede og en sær lidenskap for makabre, gotiske noveller. Når den sjarmerende og romantiske Henry Tilney inviterer henne til sitt nydelige barndomshjem, Northanger Abbey, får hun følelsen av at noe ikke er helt som det skal...

Mansfield Park (2007)
Mansfield Park er det praktfulle landstedet til Sir Thomas Bertram og hans familie. Det er hit deres fattige slektning Fanny Price blir sendt for å vokse opp. Selv om hun er takknemlig for å være der klarer hun ikke å tilpasse seg alle lover og regler for denne delen av samfunnet. Tanten er heller ikke sen om å påpeke at Fanny aldri vil bli like god som dem.

Persuasion (2007)
For 18 år siden ble Anne Elliot overtalt av sin snobbete familie, til å svare nei på unge Kaptein Frederick Wentworths frieri. Nå har han vendt tilbake etter en lang og suksessrik karriere til sjøs, både velstående og gifteklar. Men Wenthworth har mange unge og skjønne beundrerinner. Er kjærligheten mellom Anne og kapteinen tapt for alltid eller kan den vekkes til live igjen...?

Fornuft og følelser (2008)
Uten penger etter deres fars bortgang, går Elinor og Marianne Dashwood en usikker fremtid i møte. Når Marianne faller for den kjekke, men uberegnelige Willoughby, advarer søsteren henne om at dette vil fremkalle protester i de sosiale kretser. Men Marianne blir forarget over at Elinor ikke forstår seg på ekte kjærlighet. Lite vet hun at søsteren selv har opplevd en stor skuffelse, som hun desperat forsøker å skjule for omverdenen.

Stolthet og fordom (1995)
Forholdet mellom Mr. Darcy, en velstående ung mann, og Elizabeth Bennet, en vakker ung kvinne, utgjør kjernen i den følelsesladde og vinnende historien. Kombinasjonen mellom Jennifer Ehles sjelfulle skuespill, samt Colin Firths troverdige tilstedeværelse, gjør at serien innehar en energi svært sjelden sett i periode-drama. Serien ble omgående en hit og har siden fulgt samme stjerne hvor enn den har vært spilt.

Produktfakta
Produksjonsår 2008 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Drama
Antall disker 6 Aldersgrense 11
Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk)
Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic Regissør Diverse
Skuespillere Billie Piper, Charity Wakefield, Colin Firth, Crispin Bonham-Carter, David Bamber, David Morrissey, Felicity Jones, Hattie Morahan, Janet McTeer, Jean Marsh, Jennifer Ehle, Rupert Penry-Jones, Sally Hawkins Bestillingsnummer 802717
Serie Periodedrama

Andre produkter i samme serie

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende