Inngår i

The Julekalender (DVD)

79,50 7950 Veil. pris 119,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Lagervare 2+ på nettlager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Den tradisjonsrike norske fjøsnissen har lite å stille opp med mot Hansi, Fritz og Günther, de tre nissene som er på jakt etter den eneste nøkkelen til spilledåsen som holder liv i sjefsnissen Gammel Nok.

En gang for lenge siden, på et øde sted i de kalde uveisomme traktene som menneskene lenge etterpå skulle kalle Trøndelag, bodde et lite nissefolk. De levde i fred og fordragelighet og sang og spilte og arbeidet i hulene sine under jorda, helt til de onde Nåsåene drev dem bort. Til alt hell fikk de med seg Den Store Klokeboken, for hvis den falt i Nåsåenes hender ville menneskene vært fortapt. Alle nissehulene ble ødelagt bortsett fra én eneste hule som Nåsåene aldri fant. I nærheten av denne hulen, nå bebodd av de tre nissene Hansi, Fritz og Gynter, ble det siden bygget en bondegård. Der bor potetbonden Olaf Sand, hans kone Gjertrud og hunden Kvikk.

Da The Julekalender ble vist for første gang i desember 1994, erobret TV2-serien den norske folkesjela - og uttrykk som "de' e' bærre lækkert", "bob, bob, bob" og it's hard to be a nissemann" gjorde sitt inntog i det norske språket. Den svært populære serien, som er en kopi av den danske julekalenderen med samme navn, ble laget av den sørtrønderske musikkgruppa The Travelling Strawberries. De tre medlemmene spilte også de fleste figurene i The Julekalender, og med musikken fra serien gikk de rett til topps på de norske hitlistene.
Produktfakta
Produksjonsår 2003 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger TV-serie
Antall disker 1 Aldersgrense Ingen
Undertekster Norsk Lydformater Stereo 2.0 (Norsk)
Bildeformater Fullscreen 4:3 Regissør De Nattergale
Skuespillere Arve Opsahl, Erling Mylius, Ivar Garfseth, Tore Johansen (Travellin' Strawberries) Bestillingsnummer 01344
Serie Julekalendere På TV

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter i samme serie