The Killing - Sesong 1 (DVD)

103,20 10320 Veil. pris 129,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-

Den kritikerroste TV-serien The Killing, utviklet av manusforfatter og produsent Veena Sud (Cold Case), er en amerikansk versjon av den danske krimsensasjonen Forbrytelsen. Handlingen er denne gang lagt til et grått og vått Seattle på den amerikanske nordvestkysten.

Tenåringen Rosie Larsen blir funnet drept. Den erfarne drapsetterforskeren Sarah Linden, som egentlig er på flyttefot til California, blir motvillig satt på saken. Derfra tas vi med gjennom politiets etterforskning, familiens bunnløse sorg og det politiske netteverket som viser seg å ha en sammenheng med jentas brutale mord. Etter hvert som handlingen utfolder seg, blir det stadig tydeligere at ingenting er tilfeldig - alle har noe å skjule, og de blir alle innhentet av fortiden.

The Killing har fått mye ros for handling, atmosfære og skuespill. Mireille Enos (Big Love) er aldeles strålende i rollen som detektiven Sarah Linden, etterforskeren som er svært lite entusiastisk over å få jyplingen Stephen Holder (Joel Kinnaman, Snabba Cash) som partner. Stemningen i serien er gjennomgående dyster og urovekkende, dog ikke uten humor. En på alle måter god versjon av Forbrytelsen, og vel verdt å få med seg selv for fans av den danske serien.

Bonusmateriale

  • Deleted Scenes
  • Orpheus Ascending - Extended Episode

Video

Produktfakta

Produksjonsår 2011 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger TV-serie
Antall disker 4 Spilletid 9 timer 26 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Regissør Diverse Regissører Skuespillere Billy Campbell, Brendan Sexton III, Brent Sexton, Jamie Anne Allman, Joel Kinnaman, Mireille Enos
Bestillingsnummer FP90152455

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende